Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz xxxxxxxx Pål $$ Berg $$ Slavo Slavo Marek S. Grzegorz P Ania Najewska KGT KGT Vippe Extensions robert8522 Rafał Bbb (4055 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
Nasz Rzad okrada swoj Narod robiac z niego polniewolnikow to dlaczego inne kraje maja tego nie robic mimo iz swiadczy to o kulturze.. Niestety pazernych na korzysci jest ponad 95% mieszkancow i to obojetnie z kad sie wywodza..w tym celu oraz i nie tylko powolujemy do zycia Towarzystwo spoleczno-polityczne by wreszcie zaczac zmieniac prawo na korzysc uczciwszej strony,chetnych nir tylko do wyrazania pogladow ktore na frorach maloc co daja ale do czegos znacznie wiecej zapraszam do kontaktu : ojczyzna.75@wp.pl dziekuje i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
jarosławRadtkowski to się ciesz że nie spotkało cię nic przykrego ja mam znajomych wtopionych w środowisko norweskie ,opowiadali mi nieciekawe rzeczy mieszkają od 20 lat w Norwegii w Oslo byli oszukiwani na pensji ,wypisywano im kartki i wsadzano za wycieraczki samochody , że to jest norweska ulica dla Norwegów, nasyłano policję do mieszkania które wynajęli bo vakt master myślał, że nielegalnie przebywają, a moja znajoma będąca po studiach usłyszała pracując w NRK ,że może zostać prostytutką, lekarzowi przebywającemu od 30 lat kiedy przyjechał z rodziną to jego córkom w szkole powiedziano aby doniosły na ojca ,że jest pedofilem to dostaną mieszkanie itd. itd. Polecam obejrzenie youtube filmu Izabeli Alfredson ,, Barnevernet polowanie na dzieci,, Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
KGT KGT
(KGT)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
KGT pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
DZESPO napisał:
Nasz Rzad okrada swoj Narod robiac z niego polniewolnikow to dlaczego inne kraje maja tego nie robic mimo iz swiadczy to o kulturze.. Niestety pazernych na korzysci jest ponad 95% mieszkancow i to obojetnie z kad sie wywodza..w tym celu oraz i nie tylko powolujemy do zycia Towarzystwo spoleczno-polityczne by wreszcie zaczac zmieniac prawo na korzysc uczciwszej strony,chetnych nir tylko do wyrazania pogladow ktore na frorach maloc co daja ale do czegos znacznie wiecej zapraszam do kontaktu : ojczyzna.75@wp.pl dziekuje i pozdrawiam
jesteście żydy, komuchy i cwaniaki
chcecie się tylko nachapać
a świadczy o tym wasza nazwa
ani słowa w niej o wielkim patriotyzmie, umiłowaniu Boga i honoru
ani, że to wy jesteście ci prawdziwi, a nie udawani
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
julek Tomasz
(8375)
Wiking
jasta102 napisał:
DZESPO napisał:
jesteście żydy, komuchy i cwaniaki
chcecie się tylko nachapać
a świadczy o tym wasza nazwa
ani słowa w niej o wielkim patriotyzmie, umiłowaniu Boga i honoru
ani, że to wy jesteście ci prawdziwi, a nie udawani

Muszę powiedzieć ,że w końcu chociaż raz się z Tobą zgadzam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
TomBraniewo napisał:

Muszę powiedzieć ,że w końcu chociaż raz się z Tobą zgadzam.

niestety
ale w końcu większość mi to przyznaje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marcin Pióro
(champion)
Wiking
przez czyje ręce przeszedł ten artykuł zanim został udostępniony?
kto mógł zgodzić się na umieszczenie takich bzdur na tym portalu?

Autor musi być naprawdę życiowy. NA PEWNO spędził w Norwegii pół swojego życia i NA PEWNO włada perfekcyjnie językiem norweskim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(Marina)
Wiking
Panie Andrzeju..świetny artykuł,mój maż pracuje 8 lat w Bergen, choruje jakis czas bo ma juz swoje lata,,od kwietnia 2013 NAV przestał mu pacic
...ja nie wiem co będzie...wyląduje pod mostem,,,bo za co ma zrobić oplaty?? pytam sie? ma jeszcze kredyt..i co pozostalo mu ..szczelić sobie w glowe?? wykorzystali go 8 lat..cięzkiej haruwy za 150 nok na godz
gdzie sa wladze ,,czy nie ma juz żadnej sprawiedliwości?M
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Marina napisał:
Panie Andrzeju..świetny artykuł,mój maż pracuje 8 lat w Bergen, choruje jakis czas bo ma juz swoje lata,,od kwietnia 2013 NAV przestał mu pacic
...ja nie wiem co będzie...wyląduje pod mostem,,,bo za co ma zrobić oplaty?? pytam sie? ma jeszcze kredyt..i co pozostalo mu ..szczelić sobie w glowe?? wykorzystali go 8 lat..cięzkiej haruwy za 150 nok na godz
gdzie sa wladze ,,czy nie ma juz żadnej sprawiedliwości?M

Tiaaa. Przyjechali do Polski, wzieli go w kajdankach i na 8 lat ciezkich robot zeslali. Czy moze sam sie zgadzal na to co mial ? Robil cos w kierunku zmiany pracy (jezyk, podnoszenie kwalifikacji), czy po prostu byla tylko "robota-kwaterka". Faktycznie, tylko "szczelic" sobie w glowe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok